AktivPartner AS

TM-tjenester og løsninger innen telemarketing

AktivPartner er medlem av NORDMA og tilbyr løsninger innen TM-tjenester og 1:1 kommunikasjon. Vi gjennomfører utgående og innkommende telefonsamtaler for bedrifter i Norge. Med fokus på kvalitet er hovedmåletet å gi oppdragsgiver høyere kundetilfredshet og økt salg. Nøkkelpersonellet i firmaet har erfaring med telemarketing fra talk2me og Bates Dialog siden 1991.

Vi har høy kompetanse innen 1:1 kommunikasjon, og god tilgang på operative prosjektledere og salgskonsulenter med spisskompetanse for denne tjenesten. Våre medarbeidere holder til i Norge og Italia, og kjennetegnes generelt ved høy kontinuitet og lav turnover.

Alle tjenestene kan leveres med en testperiode for nye oppdragsgivere. Våre kunder skal på en kostnadseffektiv måte oppnå konkrete resultater i form av høyere kundetilfredshet, økt salg, bedre kundelojalitet og redusert kundefrafall for å oppnå bedre lønnsomhet. Vi garanterer høyt fokus på KVALITET.

AktivPartner Italia srl

Callsenterbransjen i Norge og Italia

AktivPartner Italia ble etablert i mars 2010 og holder til sentralt i Roma sentrum. Bedriften er et italiensk aksjeselskap i callsenterbransjen. Selskapet har norske ansatte og leverer TM-tjenester til det norske markedet. Samtidig som vi har en spesiell forkjærlighet for Roma og det italienske, så deler vi de egenskapene som kjennetegner alle AktivPartners medarbeidere: nemlig det at vi søker nye og spennende utfordringer, er sosiale, positive og trives i et hektisk miljø.

Vi tror at individuell kommunikasjon er avgjørende for å skape nærhet og god dialog med kundene. Enten du ønsker enkeltstående kampanje eller faste kampanjer så får du skreddersydde løsninger til konkurransedyktige priser.

AktivPartner er medlem av NORDMA

Norsk Direkte Markedsføringsforening er en interesse- og bransjeorganisasjon for virksomheter som driver med direktemarkedsføring, relasjonsmarkedsføring og CRM i alle kanaler. Som medlem av NORDMA er AktivPartner forpliktet til å følge NORDMAs bransjenormer for callsentre.

Din kommunikasjonspartner

Salg og markedsføring er kjerner i alt vi gjør – og vi har gode samarbeidsavtaler med ulike bedrifter som tilbyr turer og opplevelser i Roma. Vi kan derfor arrangerer og skreddersy enkelte opplegg både for bedrifter og private: hva med å legge neste bransjetur til Roma? Les mer på www.iroma.no