Ringelister til TM-Kampanje

Vi kan hjelpe til med å skaffe gode ringelister

Det er viktig med gode ringelister for å få en effektiv TM-kampanje. AktivPartner samarbeider med en av landets beste listeleverandører og anbefaler naturligvis å kjøpe nye lister av dem. Ønsker du at vi skal kjøpe lister på vegne av dere gjør vi selvsagt det. Uansett hvordan du skaffer ringelister til TM-kampanjen din så er det helt avgjørende at disse er av høy kvalitet.

Manuell punching for ekstra god kvalitet

AktivPartner har bearbeidet mange ulike adresselister, og er kjent med både veldig enkle og svært komplekse lister. Trenger du manuell punching for en ekstra god kvalitet så er dette noe vi tilbyr kundene våre. Siden vi daglig jobber med en rekke forskjellige ringelister så er vi trygge på at kan hjelpe deg med et godt grunnlag for en vellykket kampanje.

Ringelister fra AKtivPartner

Hvorfor velge AktivPartner?

  • AktivPartner er medlem av NORDMA
  • Erfaring fra talk2me og Bates Dialog siden 1991
  • Hovedfokus på KVALITET fremfor kvantitet
  • Nøkkelpersonell som har dyp kunnskap i faget
  • Vi leverer et konsept og mer enn forventet
  • Et komplett kontaktsenter med avansert teknologi
  • Testperiode for alle nye oppdragsgivere
Be om løsningsforslag

Hva kan vi hjelpe deg med?

For å komme i gang med et prosjekt så gjør vi forarbeid og tilrettelegging som eventuelle innkjøp av adresselister, vask og segmentering samt eventuelle oppdateringer mot din egen kundedatabase. Konseptet er enkelt og gjennomsiktig, og detaljer kan vi gå nærmere inn på. Den enkleste måten å komme raskt i gang er å ta kontakt med oss for et pristilbud og løsningsforslag.
Du lurer kanskje på om vi har konkret erfaring fra din bransje. Med personell som har vært mer enn 25 år i TM bransjen så vi opparbeidet en lang kundeportefølje og vært innom en rekke spennende bransjer. Det som kjennetegner alle bedrifter er at de har stor nytte av callsenter og TM-tjenester. Ønsker du å vite hvilke oppdragsgivere AktivPartner har hatt tidligere så er du velkommen til å ta en prat om dette.
AktivPartner ønsker at prosjektene til oppdragsgiver skal bære frukter. En TM-kampanje prises normalt enten på fastpris, provisjon eller en kombinasjon. Som regel er det vanskelighetsgraden til prosjektet som er den største faktoren for hva en kampanje koster. Derfor leverer vi en testperiode for alle nye oppdragsgivere. Vi blir naturligvis enige om en løsning som passer best for deg og din bedrift.